Layout för en hemsida

Skapa hemsida för ditt företag i Sundsvall

Vi skapar responsiva och optimerade hemsidor åt företag i Sundsvall med snabba laddningstider. Vi har fasta priser och olika paket att välja från. Kontakta oss idag så hjälper vi ditt företag att sticka ut bland dina konkurrenter.

Varför oss?

Vi är ett Sundsvall-baserat företag som brinner för att hjälpa andra lokala företag att lyckas online. Med vår långa erfarenhet och kunskap inom webbutveckling ger vi dig en fantastisk service som verkligen lyfter din verksamhet.

Responsiv design

Våra hemsidor är utformade för att vara användarvänliga och responsiva på alla enheter, vilket innebär att de fungerar felfritt oavsett om det är en dator, smartphone eller surfplatta. Vi prioriterar funktionalitet och semantiskt korrekt kodning, vilket säkerställer en smidig användarupplevelse.

Personlig service

Vi tror på gynsamma lokala relationer. När du väljer oss, kan du förvänta dig mer än bara en tjänst. Vi lyssnar på dina behov och arbetar tillsammans med dig för att skapa en unik lösning. Vår personliga service är nyckeln till din framgång online.

Teknisk SEO

Vi på SyntaxPixel är dedikerade till att förbättra din hemsida. Vi optimerar din hemsida för snabb prestanda och hög laddningshastighet. Detta inte bara förbättrar användarupplevelsen utan även din ranking på Google.

Layout för en hemsida

Fördelar med en hemsida för lokala företag

En hemsida för ett lokalt företag erbjuder många fördelar. Den ger synlighet online och lockar en bredare kundkrets. Genom enkel kontakt och information skapas förtroende och trovärdighet. Dessutom fungerar hemsidan som ett effektivt verktyg för marknadsföring. En hemsida får ditt lokala företag att sticka ut från dina konkurrenter.

Mer kunder
Enkel kontakt
Ökat förtroende
Gratis Marknadsföring
Synlighet online
Tillväxt

Vad våra kunder säger

Våra nöjda kunders erfarenheter och berättelser som valt att samarbetet med oss

"Vi är väldigt nöjda med våran nya hemsida som SyntaxPixel skapade. Vi har gått från några fåtal besökare till flera hundra. Det har gett oss mer kunder."

"SyntaxPixel har överträffat våra förväntningar med vår nya hemsida för att sälja våra bilar. Det har hjälpt oss att nå ut till nya kunder och öka vår försäljning."

Se våra prisvärda webbpaket

Vi har tre olika paketerbjudanden som hjälper dig sticka ut från dina konkurrenter. Det enklare paketet fungerar utmärk för mindre företag som vill ha en sömlös och responsiv hemsida. Det avancerade paketet passar företag som är i behov av funktioner som kräver databaser för uppladdning av objekt eller bokningssystem.

4 599kr

Enkel

Passar till småföretag som behöver en enkel och modern hemsida.

Kontakta oss idag
One-page layout
Responsiv design
Teknisk SEO
Originell design
Fri service i ett år

6 599kr

Standard

Passar till småföretag som behöver flera sidor.

Kontakta oss idag
Upp till 5 sidor
Responsiv design
Teknisk SEO
Originell design
Fri service i ett år

10 599kr

Avancerad

Hemsida med avancerade funktioner och databaser.

Kontakta oss idag
PHP/Laravel programmering
Databashantering SQL
Teknisk SEO
Originell design
Fri service i ett år