Layout för en hemsida

Vi skapar en modern och responsiv hemsida

Vi hjälper ditt företag att synas online med en modern hemsida som fungerar perfekt på alla olika typer av enheter. Vi skapar hemsidor som hjälper ditt företag att få mer kunder att köpa dina tjänster. I alla våra webbpaket så ingår det Teknisk SEO så att ditt företag har alla förutsättningar för att ranka högt på Google.

Varför oss?

Välj oss för att ta din webbplats till nästa nivå. Vi kombinerar kreativ design med teknisk expertis för att skapa en hemsida som sticker ut och ger resultat.

Responsiv webbdesign

Fungerar felfritt på alla enheter. Vår responsiva design garanterar en smidig användarupplevelse på mobil, surfplatta och dator.

Originell webbdesign

Vi skapar hemsidor från grunden och använder inte färdiga mallar. Det resulterar till en modern och originell hemsida som lockar besökare.

Optimerad prestanda

Vi optimerar din hemsida för snabb prestanda och hög laddningshastighet, vilket ger en bättre användarupplevelse och sökmotorrankning

Layout för en hemsida

Fördelar med en hemsida är många

En hemsida är ett kraftult verktyg för att attrahera mer kunder och betalar för sig själv i längden då ditt företag kommer få fler kunder. Det ger även ökat förtroende då ditt företag upplevs mer seriöst än om ni endast har en sida på en platform som t.ex. Facebook. Här är en lista med fördelar du får om du skapar en hemsida.

Ökad professionalism
Synlighet
Kundkommunikation
Gratis Marknadsföring
Ökad trovärdighet
Fler kunder

Vad våra kunder säger

Våra nöjda kunders erfarenheter och berättelser som valt att samarbetet med oss

"Vi är väldigt nöjda med våran nya hemsida som SyntaxPixel skapade. Vi har gått från några fåtal besökare till flera hundra. Det har gett oss mer kunder."

"SyntaxPixel har överträffat våra förväntningar med vår nya hemsida för att sälja våra bilar. Det har hjälpt oss att nå ut till nya kunder och öka vår försäljning."

Se våra prisvärda webbpaket

Upptäck våra prisvärda webbpaket som passar olika behov och budgetar. Starta din online-närvaro på ett effektivt sätt idag!

4 599kr

Enkel

Passar till småföretag som behöver en enkel och modern hemsida.

Kontakta oss idag
One-page layout
Responsiv design
Teknisk SEO
Originell design
Fri service i ett år

6 599kr

Standard

Passar till småföretag som behöver flera sidor.

Kontakta oss idag
Upp till 5 sidor
Responsiv design
Teknisk SEO
Originell design
Fri service i ett år

10 599kr

Avancerad

Hemsida med avancerade funktioner och databaser.

Kontakta oss idag
PHP/Laravel programmering
Databashantering SQL
Teknisk SEO
Originell design
Fri service i ett år